zaterdag 16 juli 2016

Terug van weggeweest + groot nieuwsHallo daar! Hopelijk kent u me nog. 
"Anne-Sophie was het zeker he?"

Ik weet het long time no see, maar ik heb daar zo mijn redenen voor. Verrassende, ingrijpende redenen. Nu ja "ingrijpend". Ik ben niet plots een bed and breakfast gestart in Honolulu of zo, ik bedoel "ingrijpend in mijn bitter weinig opwindende leven". 

Een maand geleden besloot ik er een eind aan te maken. Geen paniek! Een eind aan La Vie en Vert, bedoel ik. Ik schrijf nu al 4 jaar lang over eten en omdat ik een nicheblog wilde blijven, stond ik het mezelf zelden toe van mijn onderwerp af te wijken. U kan zich vast voorstellen dat dat zo na een tijd wel begint tegen te steken. Ik wil ook schrijven over al die andere onderwerpen die me interesseren. Een nieuwe uitdaging, zeg maar. 

Dus startte ik een maand geleden een nieuwe blog: Later als ik groot ben. Een blog in dezelfde stijl, met dezelfde niet al te beknopte en niet al te serieuze introstukjes die u van me gewoon bent. Een blog waarop ik ongetwijfeld ook recepten zal posten en waarop het ongetwijfeld ook het merendeel van de tijd over eten zal gaan (ik ben nu eenmaal licht geobsedeerd), maar waarop nu en dan ook al eens plaats ik voor een serieus klapke over andere dingen die mij bezig houden. Ik hoop dat u me daar eens een bezoekje brengt, want voorlopig, is het er nogal eenzaam, zo zonder u, mijn trouwe lezer. 
De eerlijkheid gebiedt me te bekennen dat ik in die 4 jaar niet eens zo veel lezers heb kunnen bereiken. Wanneer u dit dus leest, bent u één van de unieke exemplaren ter wereld die telkens die paar minuten van zijn leven aan mijn lettertjes wijdde. Daarom wil ik u bedanken, you made my day de afgelopen 4 jaar. Want schrijven voor een 20-tal vaste lezers is misschien niet wat een blogger na 4 jaar voor ogen heeft, maar u was er toch maar en hoewel ik in de eerste plaats blog voor mezelf, omdat ik het leuk vind, zou het zonder u zou het wel heel zielig geweest zijn. Dus bedankt om de afgelopen 4 jaar naar mijn gezever te luisteren. Het was fijn en hopelijk kunnen we die lijn doortrekken naar de nieuwe blog. 

Hopelijk tot zien we elkaar terug op Later als ik groot ben, u bent alvast enorm welkom. 

Anne-Sophie

PS: Laat me weten wat u ervan vindt, alle feedback is meer dan welkom. (Zo liet mijn papa me alvast weten dat ik een ontzettend mottige domeinnaam koos, wanneer ik met hem met trots mijn nieuwe blog voorstelde... Hou u dus niet in, ik kan tegen een stootje ;) )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Link naar nieuwe blog: www.alsikgrootben.com
Verder schrijf ik ook nog steeds voor ELAN: www.studentesmetschwung.wordpress.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten