dinsdag 25 december 2012

Er was eens ...


In een dorpje hier niet zo heel erg ver vandaan woont er een meisje met de naam Anne-Sophie. Het meisje is 16 jaar, studeert wetenschappen-wiskunde en doet in haar vrije tijd toneel en voordracht. Al van kleins af aan stond het meisje naast haar mama in de keuken in potjes te roeren, groentjes te snijden en cakejes bakken.
Enkele jaren geleden las het meisje in een foldertje over vegetarisch eten. Het meisje was nieuwsgierig en wilde graag meer over vegetarisme te weten komen. Ze las alle vegetarische kookboeken uit de plaatselijke bibliotheek, ontdekte de biowinkel vol onbekende, maar overheerlijke producten en probeerde veel, heel veel vegetarische recepten uit. Nu heeft het meisje al een jaar lang geen vlees of vis meer aangeraakt en ze heeft hier nog geen seconde spijt van gehad. Haar ervaringen wil ze graag met jullie delen op deze blog.
Aangezien Anne-Sophie ontzettend graag bijleert, zijn tips en recepten meer dan welkom. Laat dus zeker een berichtje achter!

Veel plezier!

1 opmerking:

  1. Lieve Annie, ik moet zeggen: dikke proficiat! Je blog leest als een trein. Jouw grappige teksten geven me ├ęcht goesting om ook eens vegetarisch of veganistisch te koken. Ik ben verrast door de recepten en kijk al uit naar jouw brownies of appelpudding! Jawel, het is je gelukt! Ik heb officieel heimwee naar mijn oude blog... :)

    BeantwoordenVerwijderen